Cena operacije nosa
Korekcija nosa > cena i ukupni troškovi

Cena estetske hirurgije nosa odnosno rinoplastike zavisi od mnogo faktora. Pre svega od unikatnih potreba pacijenata i ciljeva operacije. Cena procedure odredjena je nekim ključnim faktorima poput: tehnike za operaciju nosa koja će biti primenjena, koliko je stručan hirurg, geografske lokacije i obima posla potrebnog radi postizanja željenih rezultata.

cena operacije nosa u srbiji

koliko kosta operacija nosa u srbiji

Pri prvoj evaluaciji, doktor može da proceni kolika bi bila cena i da Vam da više detalja o načinima uplate. U Srbiji, Beogradu i Novom Sadu, cena operacije nosa je oko 2000€. Ova cena ne uključuje dodatne preglede koje je potrebno obaviti pre samog čina. Možda ćete imati dodatne troškove za anesteziologa i boravak u bolnici.

Ono što bi trebali da znate o troškovima operacije, je da ukoliko želite da korigujete još neki deo lica, onda je moguće raditi sve u jednoj operaciji, što samu operaciju čini malo jeftinijom jer anesteziju i boravak u objektu plaćate samo jednom.

Konsultacije povodom operacije nosa i njihova cena

Mnogo rinoplastičari ne naplaćuju inicijalne konsultacije, posebno kada je ekonomija u lošem stanju, ali nemojte ništa uzimati zdravo za govoto i predpostaviti da će konsultacije biti besplatne. Uvek pitajte pre zakazivanja termina za konsultaciju, jer je moguće da će Vam ista biti naplaćena, medjutim ukoliko se odlučite na operaciju, trošak prvog pregleda bi trebao da bude odbijen od ukupne cene operacije nosa.

Dakle, tokom prvog pregleda, Vaš hirurg će Vam dati procenu troškova rinoplastike. Provera krvi i ostali testovi neophodni su kako bi se zaključilo da ste dobar kandidat. U nekim klinikama možete da obavite sve potrebne preglede, dok ćete u nekim slučajevima morati da obavite preglede na drugom mestu, poput privatne laboratorije i donesete rezultate.

Faktori koji utiču na cenu operacije nosa

Cena estetske operacije nosa nije nešto sa čime želite da se cenjkate. Hirurzi sa velikim iskustvom i godinama prakse, imaju veće cene. To su obično stručnjaci koji imaju veliko znanje i potrebne veštine kako bi isporučili najbolje rezultate kojima ćete biti zadovoljni. Biranjem iskusnog hirurga za rinoplastiku, možete smanjiti rizik od komplikacija i povećati šanse za pozitivnim izhodom operacije nosa.

Neki od faktora koji utiču na cenu rinoplastike u Srbiji su:

Vreme. Što više vremena hirurg provede operišući nos, to će cena biti skuplja jer tako raste trošak upotrebe materijala, objekta i vremena zaposlenih.

Tehnika. Tehnika operacije i oprema koja se koristi takodje utiču na cenu.

Tehnologija. Primenom savremenih tehnoloških rešenja povećava se trošak operacije nosa.

Hirurg. Ovo smo već napomenuli ali da ponovimo. Hirurg koji će raditi operaciju nosa, a ima bolju veštinu, veće iskustvo i znanje najverovatnije će to i naplatiti. Popularan, dobar hirurg skoro sigurno će imati više cene od ostalih. Ali, Vi želite najbolje zar ne?

Lokacija. Ovde se pre svega misli na koncept “medicinskog turizma” pri čemu je cena operacije nosa u Srbiji, Beogradu ili Novom Sadu, mnogo jeftinija nego recimo operacija nosa u zapadnoj Evropi ili SAD-u.

Anestezija. U nekim klinikama za rinoplastiku, anestezija je uključena u cenu. U drugima nije. Svakako treba da razgovarate sa vašim hirurgom o ceni operacije nosa u opštoj anesteziji.

Objekat i hospitalizacija. Još jedan faktor koji utiče na cenu rinoplastike. Ona se može izvesti u privatnoj klinici kao i u bolnici, što opet utiče na krajnji trošak.

Zakažite konsultacije

Popunite kontakt formu a mi ćemo Vam ubrzo odgovoriti. Možete nas i nazvati na brojeve telefona 021/525-261; 021/426-555 ili nas posetiti u Grčkoškolskoj 3, u centru Novog Sada.

hirurg za operaciju nosa predrag matejin

Preuzmite kupon za popuste tokom meseca Juna

Unesite Vaše ime i email adresu i prijavite se da preuzmete kupone za usluge u našoj poliklinici.

You have Successfully Subscribed!