Sekundarna rinoplastika – Korekcija Nosa Drugi Put

Operacija nosa, kao i sve ostale vrste estetskih plastičnih operacija, mogu proizvesti neželjene rezultate, odnosno rezultate kojima pacijent nije zadovoljan. Pored toga, usled traumatskih povreda nosa, često je potrebno raditi više puta, ili ponoviti rinoplastiku.

 
sta je sekundarna rinoplastika

U suštini, ukoliko operaciju nosa radite drugi put, odnosno ponavljate, onda je to sekundarna rinoplastika.

Da biste izbegli ponavljanje procedure, veoma je važno da razgovarate sa vašim hirurgom pre prve operacije nosa, pokažete slike kako biste voleli da vaš budući nos izgleda i razumete koji tip operacije nosa će se koristiti.

Pre nego što zakažete prve konsultacije, pogledajte slike pacijenata pre i posle rinoplastike, a pored toga znajte šta da očekujete. Ovde se pre svega misli na samu proceduru opeacije nosa i proces oporavka.

Cena sekundarne rinoplastike

Cena ponavljanja operacije nosa je u većini klinika, nešto viša nego cena primarne rinoplastike, iz prostog razloga jer je ovaj tip operacije zahtevniji.

Saznajte više o cenama operacije nosa

Zakažite konsultacije

Popunite kontakt formu a mi ćemo Vam ubrzo odgovoriti. Možete nas i nazvati na brojeve telefona 021/525-261; 021/426-555 ili nas posetiti u Grčkoškolskoj 3, u centru Novog Sada.

hirurg za operaciju nosa predrag matejin

Preuzmite kupon za popuste tokom meseca Juna

Unesite Vaše ime i email adresu i prijavite se da preuzmete kupone za usluge u našoj poliklinici.

You have Successfully Subscribed!